perjantai 6. marraskuuta 2009

Satoa latoon

Aktivoidunpas minäkin vihdoin kertomaan aikaansaannoksistani. Työkiireet imivät mehut lokakuussa, joten pääosin satoni valmistui syyskuun puolella. Yhdet Mojot valmistuivat ajoissa, mutta jäivät päättelemättä (varmaankin päättelen ne hikipäässä aatonaattona, sillä menevät kummipojan joululahjapakettiin). Valmiiksi asti ehtivät yhdet aikuisten sukat, yhdet sniikkerit tai lyhytvartiset aikuisten sukat ja kahdet vauvan sukat, jotka lähtevät hyväntekeväisyyteen.


Lankana aikuisten sukissa on Nalle marjaretki mustikka, mallina perussukka ribillä kärjestä alkaen tehtynä ja magic loopilla kaksi yhtä aikaa. Kokeilin tokaa kertaa magic looppia ja ekaa kertaa kahta sukkaa kerralla ja kivaa oli. :) Sniikkerit on oma sovellus, lankana joku tuntematon kirpparilta löydetty ja kaapissa marinoitunut lanka (samaa on toisissa vauvan sukkasissa). Toe up-sukat nämäkin. Vauvan sukista toiset on nalle coloria, ja malli Igu'leen ohjeen mukaan ja toiset on junasukat sitä edellä mainittua kirpparilankaa. Molemmat lähtee Karjalaan lasten varpaita lämmittämään.

Kivaa oli sukkia väsätä, mutta mukavaa oli myös aloittaa taas kutomaan jotain MUUTA. :) Lokakuun lopun jälkeen onkin tullut ahkeroitua yksi Baktus Novita Purosta ja nyt puikoilla on pikkujouluhihatin. Sukkiakin täytyisi kuitenkin jaksaa vielä joulupukin konttiin saada muutamat parit... Kiitokset emännille ja kanssaneulojille!

Ei kommentteja: