lauantai 29. elokuuta 2009

Ohjeita - ja huomenta!

Huomenta kaikille ja tervetuloa mukaan Heinälatoon!

Jotta saisimme tuonne sivuun kauniin osallistujalistan (ja muita tunnisteita), olkaa kilttejä ja laittakaa oman kirjoituksenne perään ETEEN (editoitu Hillokellarin ja Tavallisen mallin mukaan - helpottaa elämää, anteeksi sähellys, korjaan jo tehdyt tunnisteet) tunnisteeksi oma nimimerkkinne ja sen eteen 09, eli esim. 09Villasukka. Näin saamme listan tästä vuodesta. On kuitenkin tosi hauskaa nähdä kenen kanssa neuloo ja sukkailee :) Tunniste ei näy heti kirjoituksen julkaisun jälkeen, vaan apuemon täytyy käydä ruksimassa se julkiseksi. Jos tulee jotain kysymyksiä, ottakaa yhteyttä! villasukkis @ gmail . com (poista tyhjät välit).

Siis, minä Villasukka blogista Langanpätkiä apuemoilen ja sukkailen kanssanne. Neuloin aikoinani ensimmäiset sukat joskus ala-asteikäisenä, ja siitä lähti elinikäinen rakkaus. Kaipa tuo nimimerkki kertoo kaiken... Käytän nykyisin vain villasukkia (no, joskus juhlissa on pakko sortua nailoneihin), se pitää päkiät kivuttomina, jalat lämpiminä ja mielen iloisena. Herätän kyllä töissä (ope) joskus koomistakin huomiota uusissa oppilaissa ja vierailijoissa. Oma väki on onneksi jo tottunut.

Rakastan kaikenlaisten sukkien neulomista, mutta magic loop ei iske. Sukkikset ne olla pitää ja mieluiten paksuutta 2 - 2,5 mm. Sellaiset sukat jotka istuvat kuin hansikkaat ovat parhaat.

Sukkasadossa en laita mitään tavoitteita itselleni, työsyksy on kiireinen. Yhdessä on tarkoitus pitää hauskaa, tämä ei ole kilpailu!

1 kommentti:

iso gnu kirjoitti...

Kiva, kun ehdit olla apuemäntä. Odotan innolla Sukkasatoa; muutama junamatka(työmatka) Hesaan ja ainakin takaisn tullessa ehtii neulomaan. Mennessä pitää usein valmistella asioita/tehdä töitä.