lauantai 29. elokuuta 2009

Makepeace75 esittäytyy

Hellurei kaikille sadonkorjaajille niin täällä Heinäladossa kuin myös Hillokellarissa ja Perunalaarissa! Olen Makepeace75 Espoosta, kolmatta kertaa mukana (viimeksi Hillokellarin puolella). Tällainen sadonkorjuu sopii minun syksyyni paremmin kuin ne "perinteiset", sillä en tunne kiinnostusta hilloamiseen tai mehujen keittelyyn. ;D Ikää minulla on 33 ja poden pahanlaatuista neule- sekä lanka-addiktiota.

Teen työkseni ihmisille hampaita hyvin hektisellä aikataululla ja tykkään käyttää neulomista päänuppini nollaamiseen. Puikot käsissä rentouttavat kummasti. Neulejuttujani sekä muita käsitöitä ja yleistä höpöttelyä löytyy blogistani Makepeace - pistoja ristissä. Tällä hetkellä työ tosin tuntuu vievän ihan liikaa aikaani, mutta eiköhän se taas ala tasoittua, kun päästään ohi pahimman lomanlopetusruuhkan. Ravelrystä minut löytää myös nikillä Makepeace75.

Sukkien neulomista olen rakastanut aina ja varastoni notkuvat niin ohuita sukkalankoja kuin perinteisiä Seiskaveikkoja ja Nallejakin. Uusimmat tulokkaat ovat ihanista ihanimpia Wollmeise-vyyhtejä, joita en ole vielä raaskinut korkata. Lankojen lisäksi meillä asuu hervoton kokoelma ohjeita ja neulekirjoja. ;D Pienikin lovi lankavarastossani olisi työvoitto, vaikken aio asettaa itselleni sen kummempia tavoitteita. Mennään ehtimisen ja jaksamisen mukaan. Pidän sekä pitsistä että palmikoista ja niin pitävät monet "sukkauhreikseni" joutuvistakin.

Toivoisin saavani tehtyä syksyn aikana muutaman aikuisten sukkaparin -niille on aina kysyntää pukin kontissa. Lisäksi olisi mukava tekaista pienempiäkin sukkia vaikka johonkin keräykseen, se jatkaisi aiempien vuosieni linjaa. :o) Ensimmäisenä Sukkasato-vuotenani tikuttelin mm. kymmenen paria lasten sukkia Lämmitä pikkuvarpaat -tempaukseen, ja viime vuonna taisin tehdä SPR:lle neljät Junasukat.

Mukavaa sadonkorjuuta teille kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moips! Olinkin varma, että osallistut. Jään odottelemaan sukkasiasi. Mie oon tuolla Hillokellarissa :)

Makepeace75 kirjoitti...

Moron! Pitäähän sitä yrittää saada edes jotain aikaan. :o) Mun neulomiset on olleet viime aikoina kovin heikoissa kantimissa, mitä nyt Baktusta hiljaksiin tikuttelen. Jospa tästä taas innostuisi. :o)