maanantai 31. elokuuta 2009

Kaksi Katia huom!

Teitä on kaksi Katia tässä meidän sukkasatoblogissamme, joten voisitteko "erottautua" toisistanne tyyliin "09Kati*" ja tuohon tähden paikalle mitä vaan keksitte (blogin nimi, sukunimen kirjain, jne). Siis ei pilkkua mihinkään väliin tai blogger käsittää ne erillisiksi tunnisteiksi. Kävisittekö muokkaamassa jo kirjoittamanne postaukset tunnisteiden osalta? Apuemo kiittää! Heittäkää kysymyksellä, jos tarttee apuja (villasukkis @ gmail . com). Ja lisätietoa täältä.

Muiden tunnisteita olen (anteeksi taas) käynyt muokkaamassa, jos tuo 09 on unohtunut edestä, mutta tuo nimimerkin muutos on sen verran henkilökohtainen juttu ja isokin asia, etten tohdi koskea.

Pitääkö ensi yönä valvoa, jotta voi aloittaa h-e-t-i!? Sukatuttaa niin käsittämättömän paljon, että huomasin tänään enkun nivelkurssin aikamuototestiä valvoessani pohtivani vain minkä mallin aloittaisin...

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Moi! Kiitos viestistä. Korjasin omaksi tunnisteeksi Katin kätösistä. Enköhän nyt erotu tästä toisesta Katista. ;)T. Kati

Villasukka kirjoitti...

Kiitos! Nyt on kummallakin oma tunniste ja löytyvät kummankin kirjoitukset. Tässä tulee näköjään kaikenlaista pientä jota ei tajua etukäteen ajatella.