sunnuntai 30. elokuuta 2009

Hei Heimolasta


Täällä Heimolassa asustelee ja neuloo 40 vuotias perheenäiti. Blogimaailmassa käytän nimeä seijap, sillä minut tunnetaan myös Novitan Neulomossa ja ravelryssäkin nimimerkki on sama. Olen ravelryssä aivan tuore, joten siellä olen vasta opettelemassa. Blogini on nimeltään Hetkiä Heimolasta ja käsityöharrastuksen lisäksi siellä vilahtelee tilanteita meidän perheen arjesta. Neulominen on kuulunut elämääni kauan. Kaksi asiaa on lähes aina puikoilla sukat ja huivi. Näin tälläkin hetkellä.

Neulomani sukat löytävät aika usein kohteen pian valmistuttuaan. Sukkasadolle en ole kovin suuria tavoitteita asettanut, mutta tiedän aivan varmasti neulovani ainakin yhdet sukat. Mielessä kytee oma ajatus mallista, jossa voisi olla ainesta tähän kilpailuun, joten saattaa olla, että tiistaina hyppääkin puikoille sukat, joita en voi blogiin kuvata.

Sukkalankojani en ole punninnut, enkä aiokaan sitä tehdä. Lankaa en ole ajatellut ostaa lisää, vaan ne sukat joita neulon syntyvät kotoa olevista langoista. Ainakin näin luulen.

Kiitos jo etukäteen Villasukalle ja Kaisa-emolle, on tää aika mahtava juttu, että saadaan yhdessä sukkia neuloa.

Sunnuntai-illan terveisin seijap




Ei kommentteja: