sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Vihdoin...

Tämän vuoden Sukkasadon alkaessa en ottanut mitään paineita omista sukitteluista - ajattelin, että lähinnä pyrin hoitamaan emon roolini kunnialla. Mutta kyllähän sitä alkaa hermostua, kun kaikki kantavat Hillokellariin ja Heinälatoon toinen toistaan upeampia luomuksia ja itse ei saa mitään äntiin...

Nyt onneksi on minullakin esiteltävää.

Malli: Taikalenkki ja tiimalasikantapää
Lanka: Lanagrossa Meilenwelt Colortweed, blogiarpajaisvoitto Liinulta, n. 50 g, koko 34
Puikot: 150 cm 2,5 mm pyöröt
Muuta: Taikalenkki ei ainakaan nopeuta sukkien tekemistä... Joten taidan palata vanhaan systeemiin ja säästää uuden tekniikkani hihoihin. Tiimalasikantapään ohjetta en jaksanut kerrata, joten virheitä tuli, enkä muutenkaan oikein siitä pidä - liian matala. Mutta tulipa opeteltua. Otin toiseen sukkaan langan kerän sisältä ja toisen päältä, joten sain vastapariset raidat! Varressa 48 ja lavassa 40 silmukkaa.


Malli: Petäjä uusimmasta Ullasta
Lanka: Grafiitinharmaata Seiskaveikkaa noin 100 g, koko 42
Puikot: 4 mm bambut
Muuta: Nämä menevät pukinpussiin. Petäjä on mainio ohje, en ollut malttaa lopettaa näiden neulomista! Tosin otin vain mallikerran ohjeesta ja muuten neuloin omasta päästäni. 48 silmukkaa.

2 kommenttia:

TiiQ kirjoitti...

Petäjän mallineuleeseen jää tosiaan koukkuun, itse tein Nallesta isot miesten sukat ja silti jäi kyteämään, että lisää tuota pitäis neuloa :-D.

Anonyymi kirjoitti...

Minä tykkään myös valtavasti tuosta mallista. Saa helposti neulottua näyttävää pintaa, joka sopii myös miehelle.