sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Pikkusukkia.

Mulla on hirveä määrä alotettuja sukkia (ja muutakin..) mutta mitään valmista ei vaan meinaa tulla. Joko ei huvita mikään alotetuista, ei ole aikaa muilta hommilta tai sitte rasvaan käsiparkojani jotka on kuivuneet ja ihottumaiset :(. Vauvoja on kuitenkin tässä maassa yksi enemmän. Ei minun, vaan ystäväni.

Juu, tyttöhän sieltä tuli ;). Tossut on erittäin epäkäytännölliset ja erittäin pienet ja lähetetty sillä ajatusontärkein-asenteella. Lanka on satiinia. Aivan mielettömän kaunista, sitä kiiltoa ei tuohon kuvaan saa..ja hlllllvetillistä neulottavaa! Mutta kauniit, niin kauniit :). Mukaan laitoin vähän käytännöllisemmät (ja toivottavasti sopivat) sukat:

Se on Woolia. Silmukat revitty lähinnä omasta hatusta, samoin levennykset ja kavennukset. Ja kirjotinko mitään ylös? No en tietysti! Voi sitte seuraavalla kerralla taas alottaa ja purkaa kertaan jos toiseenkin, mur. Mukaan tein vielä lapsen myssyn, sen perinteisen. ja kortin tietysti. Mutta nämä Sukkasatoon. Muu rekvisiitta näkyy blogista siitä kiinnostuneille.

Ei kommentteja: