sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Pari sukkaparia

Tämän viikon saldona kaksi paria pikkusukkia, molemmat kokoa 25-26.

Ensin Fabelista omalle tytölle sukat. Tarkoitus oli käyttää koko kerä, mutta lankaa kului vain 36 g. Jäljelle jäi 11 g nöttönen, josta taas ei saa mitään... Ehkä sitten sille nukelle toiset sukat. Raitojen kohdistusta en edes yrittänyt, sen verran oli heittoa.



Toiset on nuoremmalle kummipojalle. Lankana Regian 4-säikeinen Jacquard Color, jämää joskus itselle tehdyistä sukista ja tämä lanka tulikin käytettyä ihan melkein kokonaan - vain seuraava harmaa-valkoraita jäi jäljelle. Alun perin käytössä oli kaksi kerää ja raidat täsmäsivät sopivasti.




Molemmat sukkaparit on aloitettu kärjestä, mutta kiilakantapää silti. Meidän jalkoihin kun ei tiimalasi kunnolla istu. Pari kertaa ole yrittänyt, mutta käyttämättä on jäänyt ennen kantapään uusimista. Näihin kummipojan sukkiin tein kantapään vielä vahvistettuna, että kestäisivät kunnolla nuoren herran käytössä. Ei ollenkaan tullut niin hassun näköiset kuin pelkäsin :-)

Edit: Unohdin mainita, että Fabel-sukissa ohjeen olen napannut Tikrun Rise and Shine -sukkien ohjeesta. Muokkausta tuli jonkun verran: kuvio on alkuperäisohjetta kapeampi ja varressa(kin) vain etupuolella. Varren takaosassa on resoria, pysyy paremmin pikkujalassa ylhäällä - toivottavasti. Kovasti ovat käyttäjälleen mieluisat, luistelee niillä olkkarin parketilla sen verran ahkerasti, että vissiin täytyy sukkasatoon vielä neidille toinenkin pari tehdä!

Ei kommentteja: